Persiapan Raya ^_^

| On
11:29 PM
Tinggal lagi beberapa hari lagi nak raya. Yuhu!! Tinggal jeans lagi tak beli. Raya tahun ni lain dari tahun-tahun yang dulu. Sebab guna duit dari hasil titik peluh. Phew, beli barang pun berkira haha. Baju kurung pun beli ala kadar je. Simple yang penting colourful hehe. 


for sure baju kurung banyak jual kat pkns shah alam. macam raya tahun lepas wa shopping sana. tapi tahun ni tak cukup masa, baba busy je weekend. so, wa ajak mama shopping depan rumah je pkns bangi pon jadi lah hihi. memang nasib wa, antara banyak2 choice baju, hanya tingal satu je design and yang best harga clearance. eah aku je nampak ke?? sebab yang tinggal ni cantik2. tapi wa da rembat, so tinggal yang buruk2 haha. kiri tu rm100 and kanan rm69 je. dua2 cotton tp cotton jenis lembut sangat. harga b4 promotion rm169 each ! huhu lucky me :)

fyi, alamanda is having great discount ever. (hmm semua mall same kot sbb raya) tapi, sebab alamanda nak tukar management, so kebanyakan outlet promotion up to 80%. just imagine, Aldo, Guess, Nicci, England Optical (40% for shades) etc. and if kita shopping lebih dari RM200, kita boleh redeem voucher RM50 of any brand (strabucks, cheetah, carlo rino, clarks, etc) only at alamanda. best kan! masa mula2 wa siap boleh pilih nak voucher ape, tapi skarang ni, dia akan bagi je ape2.


hasil rembatan ini saya telah mendapat beberapa voucher :) valid until next year! ada lagi beberapa rembatan pada hari itu. tapi cukup lah disini. sekian berita membeli belah!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9