Duit itu ibarat air mengalir

| On
11:43 PM
Salam, tiada apa yang nak di cerita kan. cuma ingin hilang kan stress bekerja. rupanya bekerja tidak semudah yang di sangkakan. siapa kata nak cari duit itu senang?? tapi nak habis kan duit cukup senang! haha. perempuan bagi satu minit pon da boleh habis beribu. betul kah? orang seperti saya yang masih jakun dengan gaji pertama, mesti lah seronok nak beberlanja. wahaha.


ni bukan dalam masa sehari belanja. gila ke huhu. ada wa campur dari minggu sudah. paper bag tu hadiah dari cosmopolitan sebab  wa masuk contest. this is the second time, wa dapat hadiah. before ni dapat makeup dari majorlica eyeshadow 2nos, lipgloss 2nos and also brown mascara. so, kali ni wa dapat set nivea :) ada 2nos lotion, hand lotion, and cream selulit haha. dalam pouch kecil tu ada pantene travel set. beli more than rm30 kat watson dapat purchase that item. selipar ausinno tu mama belikan. sebab xnak kaki pecah2. haahaha, orang bagi kite hammbekk. yang lain2 tu,  revlon lipstick buy 1 get 1 free, revlon lipgloss, bodyshop in vanila, elianto baked blusher and kabuki brush.

ok sampai situ aje, esok nk keje!! menci. da~
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9