Nak tengok Wa kurus? + Testimoni

Friday, January 17, 2014
This picture was taken 3-4 years ago. LOL. I'm gaining too much weight every year. Well I will put a picture for 2014 which is on my wedding day hahaha. Hope to lose some weight ! Berat paling ringan masa Form 3, 46kg and start naik lepas tu sebab makan nasi kawah asrama walaupun hari-hari Wa pergi riadah dan marathon 2 padang sekolah setiap minggu (siapa sama cam Wa? Sepp sikit) Form 5 about 55kg and start naik tahun 2008 dalam 55-60kg. Malu nak besarkan gambar. Wink :)




Alhamdulillah harini nak share something yang buat Wa teruja. Wa terima satu reaksi positif daripada Bos hehe. Jangan main-main. Kali pertama bila dapat tahu Wa member Shaklee, dia berminat nak tanya tentang Omega. As you all know, Omega memang bagus untuk kesihatan. Dia banyak sangat tanya, at the same time, is the process of learning. Which is sebelum ni, kita buat tak endah pasal kebaikan supplement. Itu pendapat masing-masing kan :) Kita yang pilih, mana yang baik untuk badan kita. Yang best, dia beri anak dia makan Omega-3 ni. Umur 7 tahun dan 15 Tahun. Omega-3 bagus untuk kecerdasan kanak-kanak. Bukan untuk dewasa saja! Omega-3 is the best supplement for the whole family :)

Kebaikan Omega ;
Omega-3 telah terbukti penting dalam mengurangkan serangan penyakit jantung, angin ahmar, kanser, kegemukan, penentangan insulin, kensing manis, asma, artiritis, lupus, kemurungan, skizofrenia (penyakit mental) gila meroyan, penyakit Alzheimer dan pelakuan hiper aktif (ADHD) di kalangan kanak-kanak

So, at first dia kata Omega-3 (brand lain) dia ada lagi, tapi sebab baca banyak great things about Omega-3 Shaklee, dia exited nak beli tambahan pula bila jumpa Omega-3 ni dalam set kurus. Selepas tu, dia mengadu kat Wa nak ringan kan badan, ada tak yang boleh detox? dan tambah tenaga. Sebab balik kerja rasa tak bertenaga. Nasib Wa tak key in order dia lagi. Memang kebetulan, Wa pun suggest dia ambil 1 set kurus. Selain Omega boleh mengurangkan kadar kolestrol, lemak..Alfalfa membantu menyingkirkan melalui najis. dan pengambilan Alfalfa memang menggalakkan pengambilan air yang banyak. Untuk tambahan tenaga, minum ESP 3 kali sehari dan membantu kurang kan kadar perut lapar. InshaAllah, jika berdisiplin, bukan berat badan akan turun, kesihatan juga bertambah baik. Sebab itu ramai yang ambil set :)


Ini apa yang Bos whatsapp tadi, dia baru consume 1 minggu dah rasa perubahan ;



Ini dari customer Wa sendiri, iaitu Bos sendiri. Walaupun dia belum timbang, tapi kalau dah 1 minggu pun dah rasa badan selesa, InshaAllah boleh turun. Badan pun rasa fresh! Tak perlu terburu-buru. Proses yang ambil masa, tak bermakna ia tak berkesan ! :) For those who asking, yes I am currently taking Skincare Set which is Vitamin C + Vitamin E and planning to add ESP soon. Kulit + Kurus. Haha kahwin punya pasal kan. Wa eczema, plus kulit kering, and I'm gaining some weight after stop my diet routine. Duh..8-10kg hilang and gained huaaaa my mistake. Wa akan share lagi. Oh ini bukan obses tapi kita cuba kita rasa dan kita kongsi. Peace !

Dah join Giveaway ?! 
Cepat masuk, simple and easy :)
+
Great Deal !
ESP - RM136 + Free Postage + Free Shaker
Set Kurus Bajet Alfalfa/Herbalax + Leicthin - RM90 
Terhad kepada 10 orang 
Istimewa jika anda bagi yang ingin tambah susu, kuruskan badan, kecantikan kulit!
Whatsapp : 012-3660408
Email : azwa.shaklee@gmail.com



2 comments:

  1. Kite sme ksk... kurus mse form 2 kot.. then mkn nasik kwh jd cmnih... dah kwen berrrttammmbah2 naik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aluhhh sedih kan bila kita tengok gamba lama. haha, why la tak kurus macam dulu..tulah dah kahwin susah juga nak turun kan T_T kene bersedia

      Delete