Thanks for the BB Torch Sayang!

on
September 6, 2011



 yeah, my phone memang sewel sejak beberapa bulan yang lepas. and memang annoying bila orang call je terus dia mati. bila sms, dia jammed. wa pinjam telefeon kwn, and suddenly telefon dia pon kioqq jugak. so, bila da susah takda telefon, wa terpaksa guna telefon sewel wa tu.

apa yang mengejutkan, si dia suddenly call nak jumpa. dia cakap nak bagi hadiah. memang before ni, kami nak pergi survey sama-sama. and wa pun nak collect duit nak beli BB or iPhone. tapi tak expect la dapat secepat ni. sekurang-kurangnya awal tahun wa nk beli. malam tu dia kata, dia beli LG je, harap wa sukaa. hahha tapi memang dasar penipu. its BB Torch baby!!! omg, im sooooooo suprised.

wa just target BB bold je nak beli tapi torch??! memang mereng kejap. tinggal kan kotak kat tepi katil, terus call. takut nak bukak habis. yang sengal si dia suruh wa bukak after dia sampai rumah. tapi sebab terlampau exited terus bukak hehehe. kan da kene marah :) btw, thank you dear. i know im the annoying gf you ever met. but trust me, im gonna be good girl after this. no degil-degil and manja. the one and only untuk you! ok ni macam nak ngada-ngada. haha. he said, this is for 2 years birthday presents. lump sum. gulp! wuwuwuwu.
1 comment on "Thanks for the BB Torch Sayang!"
  1. waaa..rezeki di bulan syawal. hihi jgn notty2 lagi ye. ;p

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9