My Cousin's Wedding

on
August 6, 2011
actually dah hampir sebulan my cousin wedding tapi tak sempat nak update. we are cousins memang rapat dari kecil sampai sekarang. pantang jumpa mesti nak gossip haha. memang fun. our family memang selalu buat gathering and they are cool. even dengan makcik n pakcik pun boleh lepak borak-borak. kalau balik kampung mesti riuh satu kampung. siapa tak kenal keluarga pak akob kat kampung bukit senggeh tu haha. tapi sekarang jarang balik sebab tiada siapa kat sana. raya saja balik untuk beraya rumah saudara kat kampung. kalau kenduri kahwin mesti seronok sebab semua datang dan tolong menolong. masing-masing ada tugas. macam biasa anak dara jaga goodies! before majlis, mesti ada family meeting. so senang lah masing-masing faham perjalanan majlis tu nanti. ada kene jaga vip, front door, hadiah, makanan, jaga meja beradab, jaga pentas, semua ada peranan :) anyway, here's the picture


















our family :)
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9