Nak Beli di Mothercare, Pumkpin Patch tapi MAHAL? Nak Beli di Carter's, tapi kene tunggu LAMA?

on
February 24, 2016
As Salam, rasanya tajuk dah sampaikan apa yang merunsingkan sesetengah ibu-ibu kat luar sana yang nak beli pakaian/barangan baby anda. Macam Wa juga, masuk je Mothercare, memang rambang mata! Last2 cari romper yang letak kat promotion basket tu. Itu pun masih mahal! Apa kan daya, hati seorang ibu, mahukan baju yang cantik-cantik untuk anaknya. Betul tak hehe. Nak cantik, kain berkualiti, tapi harga selalunya agak mahal. Ada juga option lain, beli di website luar negara. Contohnya yang sekarang ni banyak terjual melalui pre-order. Brand terkenal, Carter's, Cotton On, Bonds, Next, Osh Kosh dan banyak lagi. Memang cantik tak dinafikan. Harga pun boleh tahan. Kalau promotion dia, agak murah juga, tapi nak fikir currency sekarang, geleng kepala. Barang tu pula dari US dan UK. 

Beli direct online, tak pandai. Tengok pula shipping takda kat Malaysia T_T. Nak guna 3rd party pun tak pandai, tak faham. Korang macam tu tak? So, paling senang beli la by pre-order. Pakai pre-order memang kena kesabaran menunggu yang tinggi. ETA dia memang ada yang makan sebulan. Bergantung juga ada cepat dan ada lambat. Ini dia solution macam mana nak beli pakaian baby yang murah, kain pun berkualiti, senang dapat sama dengan jenama yang popular. 

Siapa Babydinoshoppe?

Babydinoshoppe menawarkan pakaian dan keperluan bayi yang menggunakan kain berkualiti dengan harga yang mampu milik.

Istimewa Babydinoshoppe?

# Readystock, tak perlu tunggu lama.
# COD di sekitar Lembah Klang
# Bayaran tambahan untuk COD tidak di kenakan
# Boleh NEGO harga!
# Pakaian adalah dari kain cotton yang tebal, lembut dan sesuai untuk bayi

Item Babydinoshoppe

# Knitted Baby Blanket

# Bip 3 Layered



# Dress Baby 3 in 1


dan ada banyak lagi !!

Follow Instagram

@babydinoshoppe
@babydinoshoppe
@babydinoshoppe


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9